Tag Archives: tigri

БиХ: Во огласник нуди тигри, лавови, рисови, пустински лисици

Ги продава за околу 10.500 куни, а оние кои се заинтересирани за вакви миленици и сакаат да купат повеќе животни им нуди посебен попуст.

______________________________________________________________________________________________________

Тигрите се најдобри во пукање – Илинденска Стрелба 2012 – Фото

Победниците како награди добија : За прво место МК ПУШКА, за второ место МК ПИШТОЛ и за трето место ФУТРОЛА ЗА ПИШТОЛ.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1