Tag Archives: usnija

Уснија не била киднапирана, избегала со момчето во Тетово

По неколкудневна агонија на семејството Саит од Шутка по исчезнатата ќерка Уснија, девојчето се врати дома. Од МВР велат дека полицијата ја пронашла во Тетово заедно со своето момче, во област каде живеат роми – номади.

______________________________________________________________________________________________________

Ова е девојката што исчезна – пријавете ако сте ја виделе

Шеснаесет годишната Уснија Саит вчера излегла од домот во Шутка, околу 20 часот и 30 минути, Оттогаш глувонемата девојка не се вратила дома. 

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1