Tag Archives: uvo

Пајак живеел во увото на Кинескиња! Фото

Увото на една Кинескиња било дом на пајак цели 5 дена.

______________________________________________________________________________________________________

Наркоман заразен со хепатит Ц им ги одгризал ушите на две момчиња – Фото

Зомби филмовите преточени во реалност, две момчиња минатата недела побарале лекарска помош – биле жртви на канибалистички напад од наркоман заразен со хепатит Ц!

______________________________________________________________________________________________________

Воспаление на увото кај доенчиња

И бебињата може да страдаат од воспаление на уво. Додека се мали таквите воспаленија начејесто се акутни и тоа на средното уво.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1