Tag Archives: воспаление

Воспаление на увото кај доенчиња

И бебињата може да страдаат од воспаление на уво. Додека се мали таквите воспаленија начејесто се акутни и тоа на средното уво.

______________________________________________________________________________________________________

И храната знае да боли – што се предизвикува болка?

Сите ние сме ја искусиле агонијата на прејадување. Но дали вашата исхрана навистина би требало да биде виновник за појава на артритис, болка во мускулите, астма и проблеми со кожата?

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1