Tag Archives: жени

Митови за жените!

Дека мажите и жените се различни секако е јасно. Мажите не разбираат зошто жените прават некои работи и обратно. Ви ги претставуваме петте митови, вистини и заблуди за она што прават жените, но и совети како сето тоа да го ублажите или искорените.

______________________________________________________________________________________________________

Видео: Не успеа да им одолее! Со еден удар поздрави шест девојки!

Додека со пријателите се возел во автомобил, на десната страна забележал подвижен шанк кој бил управуван од „куп“ жени.

______________________________________________________________________________________________________

Зошто жените се заљубуваат после сексот?

Жените може да се врзат за партнерот дури и кога станува збор само за секс за една вечер, а мажите може да станат зависни од секс.

______________________________________________________________________________________________________

Работи што не можете да ги промените! – Како размислуваат мажите, а како жените

Најголемите проблеми во врската се јавуваат поради недоразбирања кои се случуваат поради природните разлики во начинот на размислување меѓу мажите и жените.

______________________________________________________________________________________________________

Жените изневеруваат исто колку и мажите само што подобро ги кријат трагите!

Жените изневеруваат речиси подеднакво како и мажите но, се уште постои мислење дека таквите жени се исклучок, а не правило.

______________________________________________________________________________________________________

Мажи V.S Жени – Еве зошто жените се послабиот пол!

Некогаш жените со причина имаат чувство дека не се во состојба да се натпреваруваат со мажите.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1