Тамара, Тијана, Александра Накова, Влатко Лозановски, Елена Велевска, Фифи, Панки се дел од македонските познати личности што паднаа пред камерата на „Невозможна мисија“ и наседнаа на нивните местенки.

Телеграф.мк

тамара-1