Центар за хомеопатија отворен на Копаоник


 

Започна со работа центарот за хомеопатија на Копаоник.

Со помош на хомеопатијата ќе лечат алергии, антистрес терапија, регулација на работата на штитната жлезда, дијабетес, како и хомеопатски третман за слабеење. Гостите – пациенти ќе се на посебен режим на исхрана, ќе имаат на располагање спа и велнес содржини. Со центарот ќе раководи хомеопатското здружение Boenninghausen.

хомеопатијата е многу популарна во Европа ја користат повеќе од 30 мкилиони луѓе, а многумина ја сметаат за медицина на иднината.

Tags: , ,

MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1