ВИДЕО: Лажен снег во САД кој не се топи ниту со оган – ХААРП?


Изненадувачкото невреме кое што го парализираше југоисточниот дел на САД сега предизвика вистинска конфузија, затоа што луѓето почнаа да постираат видео клипови на кои јасно може да се забележат чудните карактеристики кој овој снег ги поседува.

31012014162904_lazen snegИзгледа дека веќе нема сомнеж дека се работело на гео-инжинеринг на нашата атмосфера (chemitrails). Она што нас не интересира е што се крие зад сето ова? На сите ни е јасно дека едно од најсилните оружја на војската е манипулацијата со времето.

Луѓето поставуваат видео клипови на кои јасно може да се види дека снегот не се топи, а поединци говорат и за мирисот кои што го предизвикува истиот. Овој снег мириса исто онака кога ќе запалите пластика.

Се поставува прашањето дали овој снег е природен или се работи за хемикалии кои се исфрлени во атмосферата како резултат на гео-инжинеринг, или можеби се работи за влијание на HAARP?

Во целата приказна, страшен е фактот што пред неколку недели во снегот ширум САД откриена е и радијација.Љубиша Владимиров

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1