Видео: Мачка ја испочитува химната „Еј Словени“ – штом ја слушна застана мирно !!!


Кој вели дека животните се што прават, прават инстиктивно. Оваа југоносталгична мачка се покажа со поголема совест дури и од некои луѓе на планетава.

Се исправи и докрај ја испочитува химната на нашата поранешна земја. Да знаеше да збори, сигурно ќе раскажеше колку било подобро кога се живеело во времето на Тито. Кога храна имало за сите, а не како сега кога луѓето почнаа да им ја крадат и од контејнерите.

Tags: , ,

Љубиша Владимиров

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1