Жената дава три интимни шанси, ако мажот не се покаже, не е Маж!


Три „интимни“ мига и се доволни на вашата партнерка за да оцени дали продолжувате и понатаму или испаѓате од игра.

Анкетата на една американска интернет страна покажува – три „секса“ им се доволни на припадничките на понежниот пол за да проценат дали ќе продолжат да се гледаат со партнерот или ќе му ја покажат излезната врата од нивниот живот.

Дури 41 насто од анкетираните би дале уште две шанси. Жените се „злато“, покажуваат разбирање за тремата и несигурноста што мажите ја покажуваат за време на првиот однос, па затоа „даваат“ уште два поправни испита, кој не помине – трајна дисквалификација!

Tags: , , ,

MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1