4000 денари за свадбарска фотосесија на скопскиот пајтон


Пајтонот почна да работи во мај 2013 година. Вкупната инвестиција за да се донесе во градот чинеше 40.000 евра, од кои 18.000 евра беа потрошени за набавка на коњите.

pajton24Засега приходните не ја оправдуваат инвестицијата, но се најавуваат нови промени во функционирањето на пајтонот што треба да ја подобрат рентабилноста.

Возење низ строгиот центар е 100 денари за возрасни и 50 денари за деца, а возењето трае од 20 до 30 минути. Но понатаму цената може да се менува

Повремено има заинтересираност и за изнајмување на пајтонот за настани, како што се свадби, фотосесии, снимање спотови и реклами.

Свадбарска сесија со пајтонот изнесува 4.000 денари, а изнајмување за спотови и за филмови чини 6.000 денари

Share Button
MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1