6 год девојче падна од 18 кат и преживеа – Колумбија


Едно шестгодишно девојче останa живо по пад од од 18 -кат од една резиденцијална зграда во градот Меделлин Колумбија.

Како што  јавуваат  докторите, а пренесуваат светските медиуми, шестогдишното девојче е во  подобра здравствена состојба, но без разлика на добрите знаци за живот, докторите велат таа има големи скршеници и повреди низ целото тело поради што досега врз неа се извшрени неколку хирушки зафати.

не се открива идентетот на девојчето, ниту како дошло до падот од осуманесеткатницата. сеоак според лекарите една од причините што шестгодишното девојче останало живо,  е добриот коскен еластичен систем кој го поседуваат децата на нејзина возраст.

Реџеп Ќамили

Tags: , , ,

Реџеп Ќамили

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1