Да покажеме дека сме хумани – да и помогнеме на малата Ева да оздрави


Maлaтa Ева има дијагностицирана тешка срцева мана
( хипопластично лево срце со ASD, VSD и белодробна хипертонија )

Неопходна итна операција во Бугарија. Операцијата чини 13 800евра а семејството не е во можност да го собери износот за најкратok рок. Се молат сите граѓани, добродетели, организации да помогнат во спасувањето на малата Ева.

077/143-402 , 070/143-191;075/143-161

Трансакциски сметки:
300-0070827508-86 Комерцијална банka
200 – 0016518668 – 27 Стопанска Банка
Вип мрежа: 077/143-402
T Mobile 070/143-191
One 075/143-161
Cите оние од странство што сакаат да донираат за малата ЕВА:

0024580171
STOPANSKA BANKA AD SKOPJE
SWIFT:STOBMK2X
NAME AND SURNAME:DEJAN ILIEVSKI
IBAN :MK 07200002458017143 EUR
MACEDONIA

 

Tags: , , ,

MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1