Каков звучел Никола Тесла – ова е единствената снимка од него


Големиот научник и визионер уште оддамна располагал со знаење за енергијата и начинот на снабдување со струја.

nikola tesla

-Електричната енергија е присутна секаде на планетата и таа може да ја покрене светската машинерија и тоа без користење на нафта, гас или било кое друго гориво, кажал најголемиот светски научник Никола Тесла во единствената аудио снимка,

Големиот научник и визионер уште тогаш располагал со знаење за космичката енергија и начинот за снабдување на струја што за нас се уште е научна фантастика затоа што нафтените и други компании не сакаат да го намалат профитот.

Share Button
MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1