Кон Грција на секој 2 часа преку Богородица – еве како се одвива сообраќајот на премините


Во врска со најавениот штрајк на грчките царинци, денес (27.09.) на ГП Богородица, ГП Стар Дојран и ГП Меџитлија соообраќајот  ќе се одвива по следниот распоред:

-ГП Богородица ќе работи на секој  два часа, ќе се пропуштаат патнички возила и автобуси а за товарни возила овој премин денес нема да биде отворен.

-ГП Стар Дојран ќе работи без застој во патничкиот и товарниот сообраќај до вечер.

-ГП Меџитлија денес ќе биде затворен за секаков вид сообраќај.

Во моментов нема застој ниту во патниот ниту во товарниот сообраќај.

Tags: , ,

MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1