Нигерија: Љубоморните жени го силувале до смрт


Уроко Оноја богат маж од нигерискиот град Угбугбуа, кого парите и славата му овозможиле да се ожени со најубавите девојки од областа, умрел за време на сексот откако пет љубоморни сопруги го присилиле на маратонска акција. Оноја во вторникот се вратил касно во ноќта од забава и се упатил во собата на својата најмлада сопруга.. Тоа ги налутило останатите негови жени, па присилно влегле во собата со ножеви и палки барајќи да ги задоволи и нив.

Немајки како, Оноја прифатил да ги исполни нивните желби и барања но тоа на крај го платил со живот. Имал задача да почне да ги задоволува почнувајќи со најмалата па се до најстарата, но срцето престанало да му работи кога стигнал до петтата.

– Мојот маж одеднаш престана да дише. Останатите сопруги на почетокот почнаа да се смеат, но откако сфатија дека е мртов, веднаш се разбегале во блиската шума, изјавува најмладата жена на Оноја.

Во меѓувреме полицијата успеала да приведе две а по останатите се уште трага.

Tags: , , ,

Александар Петрески

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1