Оглас за работа во Македонија – се бараат девојки, но ИСПРАТЕТЕ ТОПЛЕС ФОТО ?!?!?! што ли ќе работат овие девојки???


Нов македонски интернет портал за дружење за возрасни, како и содржина за возрасни, бара да ангажира девојки од 18 до 40 години,без предрасуди,со слободен стил на размислување, без табуа. ?!?!?!

Во огласот се бара и фотографија – неморало да го сликате лицето не е важно – но важно е да сте ТОПЛЕС ??????? Се прашуваме што ли ќе треба да работат овие девојки????????

На познатите сајтови за барање на работа може да налетате на се и сешто, ова подолу е само еден од огласите на кој може да налетате. Прочитајте и проценете дали е во ред огласот и дали некогаш на нешто вакво би аплицирале.

,, Австриска онлајн компанија за потребите на нов македонски интернет портал за дружење за возрасни, како и содржина за возрасни, бара да ангажира девојки од 18 до 40 години,без предрасуди,со слободен стил на размислување, без табуа. Не се бараат само манекенски типови, нема никаква дискриминација!
,,Ако се сметаш за таква испрати најмалку 3 свои фотографии или видеа со тоа што: не мора да е опфатен ликот во целост, горниот дел од телото потребно е да биде топлес и долниот дел со танга. (по желба може и комплет топлес),,


ВАЖНО: Поради автентичност во рака имај лист на кој на македонски ќе пишува БЕЗ ТАБУ! Без тоа нема да се земе фотографијата како валидна!
Посмелите фотографии ќе имаат предност!
Се работи за нешто сосема ново и оригинално на нашиве простори, онлајн портал за возрасни,слики,видеа,вебкамери, чет и сл.
Заработката е доста сериозна имајќи ја во предвид природата на ангажманите.
Поради правото на дискреција, покрај атачот во маилот доволно е да го напишете само името,годините и местото на живеење, по што ќе бидете контактирани за интервју по пат на емаил.
Избраните девојки ќе имаат можност да одберат женска личност за интервју доколку сакаат!
Дискреција загарантирана!
Ви благодариме и ве очекуваме!

Но во време на беспарица и во земја како Македонија која е веќе 20 години во транзиција странците доаѓаат и  заработуваат на маката на Македоците. Не сите, но очигледно некој од инвеститорите кој доаѓаат кај нас не го сватиле добро слоганот Инвестирај во Македонија.

еве како изгледа огласот објавен на интернет на еден од сајтовите за огласување на работни места.

Tags: , , , , ,

MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1