Шокантно откритие за луѓето со крвна група RH негатив – кој е нивниот мистериозен предок?


Дали луѓето се генетски изманипулирани или сме само потомци на вонземјани од друг соларен систем?  Зошто луѓето со RH негативна крвна група имаат висок коефициент на интелигенција? Зошто тие се чувствуваат како да се поразлични во споредба со другите?

krvnaМногу мистерии се кријат во здравјето на човекот токму во крвта и ДНК. Дури 85 насто од луѓето имаат мајмунски ген кои се нарекува резус фактор (РХ фактор) а го добил името по Резус мајмунот кај кого за прв пат е пткриен овој ген.

Дали имате RH негативна крвна група? Ако имате, вашето потекло е речиси митолошко. Обајснувањето е дека нема објаснување. РХ негативната крв е отпорна на многу болести, па и на вирусот ХИВ тврдат некои научници. 

Научниците правеле испитувања за да ја најдат разликата меѓу РХ НЕГАТИВ И РХ ПОЗИТИВ.

Сознанијата биле шокантни. Луѓето со RH негатив се со надпросечна интелигенција, видовити, имаат пониска температура на телото, поголема чувствителност на топлина и сончева светлина, не можат да добијат трансвузија од RH позитивен донатор, имаат црвенкаста или плава боја на коса, зелени или темно кафени очи! Некои од нив дури имаат и додатни пршлени или ребра!

krvna grupaНегативната крв не го наследила оригиналниот еволутивен пат, туку како некој да извршил некоја интервенција од друга страна. Во тоа се крие и објаснувањето за напредната ДНК.

Во Ирак се пронајдени 18.000 сумерски глинени табли кои јасно го идентификуваат оној кој гентски го модифицирал човечкиот род, а неговото име е Анунаки. Неговиот симбол се две испреплетени змии, кои ја претставуваат двоструката спирала на човечката ДНК, која до денеска се користи како симбол и во медицинската професија.

Аннунаки е интелегентна и високо технолошки развиена цивилизација на рептили од планетата Нибиру која има елипсоидна орбита, се вели од поклониците на оваа теорија. Според нив земјата е нивна колонија по последните десетина илјади години – односно по големиоп потоп во кој исчезнуваат Атлантида и Лемурија.

И покрај тоа што сите религии во светот ја кријат вистината, Анунаки нас не создал преку генетски инжинеринг и тоа физички и емотивно слични. Молекуларните биолози утврдија дека човечката ДНК има 25.000 гени кои се состојат од над 3 милјарди хемиски бази. Се претпоставува дека 27% од нашата ДНК е непотребна, односно нефункционална!

minimizeImage
Ова шокантно откритие ги натера научниците да поверуваат дека можеби нашиот генетски код е напишан од страна на некој вонземски програмер, кој напишал две верзии на нашиот генетски код, голем код и основен код.

Население RH – RH +
Европско потеколо 16% 84%
Афричко потекло 0.9% 99.1%
Останати 0.1% 99.9%

Ова натерало многу научници да сметаат дека нашиот генетски код е напишан од некој вонземјанин програмер кои напишал два вида – основен и велики код.

Нашата нефункционална ДНК е скриена и заспана, па само нашиот оновен код функционира. Податоците покажуваат дека нашиот генетски програмер намерно го оневозможил функционирањето на голем број гени и ни оставил да користиме само 3% од нашата ДНК!

Крвните линии кај кралските семејства

krvЧесто слушаме како членовите на кралските семејства стапуваат во брак со роднини. Дури и принцот Филип, сопругот на Елизабета II е нејзин роднина од второ колено. Иако обичните смртници го исмејуваат нивното непрекинување на инцест, тие многу добро знаат што прават. Сите припадници на кралското семејство имаат RH негатив и по никоја цена не се мешаат со останатите 85% мајмунски ген.

Токму поради тоа хемофилијата се нарекува кралска болест, бидејќи се создава со мешање на RH негативна крвна група и RH позитивна крвна група. За да се спречи оваа болест, браковите помеѓу роднините се забранети со закон. Научниците докажаа дека кога некоја жена со RH негатив остане бремена со партнер со RH позитив, нејзиното тело го одбива и убива плодот, па затоа постои и медицинска интервенција.

Фразата „Сина крв“ доаѓа од RH негативна крвна група, бидејќи кога оксидира станува сина. Оваа крв е на база на Бакар додека останатите се на база на зелезо, како што се тврди затоа оваа крв при коагулирање добива плавкасто-зелена боја.

Дека крвната врска е важна, зборува и податокот дека сите американски претседатели се во блиски или далечни роднински врски, а дел од оваа елитна фамилија се и многу познати личности како што се Хју Хефнер, Мадона, Мерлин Монро, Бред Пит, Том Хенкс, Селин Дион и многу други.

Share Button

Tags:

MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1