Сите го сакаат ова работно место, на оглас се пријавиле 10.000 кандидати


На огласот кој го објави партијата за демократска лига во Кина за едно работно место, стигнале скоро 10.000 апликации.zirant dogovor izvrsitel

Овој податок го објави самата партија. Описот на работното место било дочекување на странки во партијата и организирање на официјални активности и конференции.

Од 9.837 пријавени кандидати, 5 ќе бидат повикани на разговор.

Партијата е основана во 1941 година и е една од осумте помали партии кои можат да учествуваат во носење на одлуки, под услов ако ја поддржуваат

Share Button
MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1