Tag Archives: bar

Судар на воз на пругата Белград – Бар, има повредени

Пет лица се повредени во судар на воз со камион на пругата Белград-Бар. Железничкиот сообраќај на релација Подгорица-Бар е во прекин.

______________________________________________________________________________________________________

Нова ера – дигитални гробови – со бар код до инфо за покојникот

Револуционерна идеја во една британска погребна фирма, директорот – очигледно мошне креативен ум, поставил бар-кодови на секој споменик за подостапни информации за покојникот.

______________________________________________________________________________________________________

Дете прегази 5 годишно дете – починало

  Петгодишно детенце од Остроса во општина Бар им подлегнал на повредите во клиничкиот центар Црна Гора. Момчето било прегазено од автомобил.

______________________________________________________________________________________________________

,,Ајс Бар,, караван во Македонија

  Поставен во подвижен „замрзнат“ камион на површина од 30м2, низ Македонија ќе кружи ,, Ајс Бар,, на Nestlé.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1