Tag Archives: cistenje

Да не ви се верува што се може да направите со оцет!

Кога виното оксидирало настанал оцетот и одма станал хит – старите народи веднаш сватиле дека станува збор за одличен конзерванс. Домаќинките и денеска често го користат и за отстранување на бигор, но оцетот е толку многу корисен што може да се искористи за уште најмалку дваесет употреби.

______________________________________________________________________________________________________

Ќе се чудите што се може да исчистите со лимон!

Од дезинфекција на микробрановата печка до чистење на канти за ѓубре како и полирање на лажици и виљушки. Лимонот е вистински шампион кога станува збор за чистење низ дома! Еве како се може да го искористите!

______________________________________________________________________________________________________

За 5 евра дневно пијани Индијци нуркаат во градски канализации

Иако владата со закон забрани во 1993 година, градските власти си тераат по старо, ангажираат нуркачи без никаква опрема, за чистење и одржување на канализациите.

______________________________________________________________________________________________________

Видео: Со Кока Кола најубаво се чисти WC школка !!!!!

Наместо да користите тешки и скапи хемикалии кои се и опасни дали сте знаеле дека тоалетот најубаво се чисти од каменец со КОКА КОЛА !?!?!?

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1