Tag Archives: detroit

Македонец го спасува Детроит

Американскиот бизнисмен со македонско потекло, Мајк Илиќ, подготвува голем проект за обнова на неговиот роден град Детроит со изградба на населба на станбени и деловни објекти во центарот на градот.

______________________________________________________________________________________________________

Убиец се јавил да се предаде – му рекле немаме слободни полицајци да те приведат – на крајот сам си отишол во станица

Полицијата во Детроит истражува зошто осомничен за убиство морал дури двапати да се предава на полицијата пред да им текне да го уапсат.

______________________________________________________________________________________________________

20 годишен човек застрелал 3 годишно девојче, нарекувајќи ја претходно ку*ва

Во Детроит непознат човек застрерал 3 годишно девојче нарекувајќи го најпрвин ку*ва, изјавила нејзината мајката. Дваесетгодишниот човек почнал да дофрла навредливи зборови, додека малото девојче си играла со нејзина другарка.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1