Tag Archives: хормони

Лудо вљубени: што точно се случува?

Лекарите полека почнаа да ја одгатнуваат мистеријата на љубовта и зошто таа може да направи да се однесуваме ирационално а на моменти и смешно.

______________________________________________________________________________________________________

Опасност од млечни производи

Сте се запрашале ли некогаш зошто луѓето се единствените цицачи кои што го пијат млекото на другите видови? Или пак ваквата работа никогаш не ви паднала на ум? Денешното млеко е напумпано со хормони, има помалку калциум и витамин Д, од останатите извори, предизвикувајќи излив на здраствени проблеми.

______________________________________________________________________________________________________

Таблетите за раст на коса го претвориле во жена

Таблетите кои Вилијам Меки (38) од САД ги пиел за подобар раст на косата буквално му го промениле животот.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1