Tag Archives: ispoved

Исповед на претходната “Малата мис”: Мајка ми ме измачуваше до мојата петнаесетта година!

Добитничката на 75 награди на изборот за “Мала мис” рекла дека никогаш нема да и прости на својата мајка што ја терала од својата четврта година да оди во солариум, да ја фарба косата и да се шминка.

______________________________________________________________________________________________________

Видео: Исповед на човекот на кого „човекојадец“ му го изеде лицето!

„Ми го парчоса лицето, ми ги уништи очите, во основа тоа е се што има да се каже“, за прв пат проговори бездомникот на кого канибал му изеде речиси половина од лицето. „Ништо лошо не му реков“, смирено додава 65 годишникот кој закрепнува во болница во Мајами.

______________________________________________________________________________________________________

Исповед: Антонио 2год не излегува – туретовиот синдром му предизивкува ужас

Две години не излегува од дома-туретовиот синдром му предизвикува ужас: Исповед пренесена од хрватски 24сата

______________________________________________________________________________________________________

Исповед на зависник од теретана

Во здраво тело здрав дух, но не и ако тоа е опсесија, тогаш духот станува роб на телото. Преполни теретани и фитнес центри, помодарство веројатно наметнато од западното општество.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1