Tag Archives: koma

Се разбудила од кома убедена дека е тинејџерка и дека е 1998 година (Фото)

Откако се разбудила од кома, 32 годишната Sarah Thompson била убедена дека е 1998. година а таа е сеуште тинејџерка. Воопшто не се сеќавала на сопругот и на трите деца кои ги има.

______________________________________________________________________________________________________

15 год девојче во кома – поради тампон добила токсичен шок

  Петнаесетгодишната Paige Roffey од Есекс била хоспитализирана во тешка состојба поради токсичен шок кои настанал како последица на бактериско труење. Откриено било дека иако девојчето користело тампон само 4 чaса тоа довело до бактериско труење.

______________________________________________________________________________________________________

Го разбудила од кома со апчиња за спиење

Јужноамериканецот Ајанда Нукинана, кој бил во кома цели седум години  се разбудил кога се напил апчиња за спиење.

______________________________________________________________________________________________________

Видео/Фото: 26 год студент е во кома – шимпанза го распарчиле

Студент од Тексас е во кома во Јужна Африка откако беше нападнат брутално од шимпанза. Неможеле да го одбранат ниту пријателите кој биле со него, а нападот го опишуваат како ,, најгневниот напад од животни што го виделе некогаш,,

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1