Tag Archives: kombe

„Надуван“ крадец украл комбе и доставувал храна

45 годишен Американец Кит Хартфорд украл комбе за достава на храна, и притоа ги доставил сите порачки.

______________________________________________________________________________________________________

„Ко то тамо пева“ на битолски начин – АНЕТА СО БРЕНДИРАНО КОМБИ

Таа е првата наша пејачка која има свое брендирано комби, исцртано и исшарано со нејзини фотографии.

______________________________________________________________________________________________________

Во сообраќајката во Грција загинало и дете – 4те македонци кои загинаа се од турска националност

  Во сообраќајната несреќа во Кавала во Грција, во која загинаа 4 македонски државјани, загинало и мало дете.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1