Tag Archives: kultura

Фото: Струга 2012 / 2014 – во оваа зграда работи јавна администрација?

Ова е објект на министерството за образование и наука – како што и пишува на таблата. Малку се зачудивме во каква состојба е. Оваа зграда во Струга ,,постои,, во 2012, изгледа како да е од 1912 а дефинитивно не е дел од проектот 2014 🙂   

______________________________________________________________________________________________________

Зетот има 40, невестата 11 години – култура на педофилски бракови во светот (Видео)

Педофилски брак со 11 годишно девојче, на 16 годишните стари моми возот одамна им заминал.

______________________________________________________________________________________________________

Скандал: Министерството за култура на Србија финасирало порно филм

  Филмот ,,Клип,, изобилува со експлицитни сцени и оргии на малолетници, а да е работата уште поскандалозна главната глумица имала само 15 години кога се снимал филмот. Овој филм бил одобрен и финансиран од српското министерство за култура.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1