Tag Archives: metal

Видео: Најмладата death metal група

Некои деца едноставно имаат премногу енергија, а некои од мали нозе покажуваат знаци дека се родени за на сцена.

______________________________________________________________________________________________________

Видео: Папагал откачи на death metal

    Папагалов е љубител на death metal – погледнете како откачи папагалчево кога сопственикот му ја пушти омилената музика 🙂  

______________________________________________________________________________________________________

Братучетките Драгослава (9) и Драгана (7) мали магнети

Дејвочињата од селото Мали Кривељ, во близина на Бор, имаат невообичаена моќ. Деветгодишната Драгана Милошевиќ и нејзината две години помлада братучетка, од нејзината текта Драгослава Грујиќ, со нивните тела можат да привлекуваат метал како магнетот.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1