Tag Archives: muzej

За музеjот на Тесла за неколку дена се собраа 700.000 долари!

Неодамна почнатата кампања “Да се изгради веќе еднаш музејот за Тесла”, за само неколку дена собера над 700.000 долари за реконструкција и реновирање на музејот во Њујорк, каде што работел генијот од Смиљане.

______________________________________________________________________________________________________

Култниот Титаник се воздигна од длабочините! Фото

Титаник се врати во живот откако пред повеќе од 100 години потона и се преобрази во една од најмоќните приказни на сите времиња.

______________________________________________________________________________________________________

Видео/Фото: Исланд има музеј на пенисот

  Овој музеј досега има собрано над 280 примероци од 93 видови на животни, вклучува 55 пениси земени од китови, и 36 од 118 видови на цицачи.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1