Tag Archives: nedela

Месечината ќе ја снема од небото оваа недела!

Каде ли ќе биде месечината оваа недела? Многумина останале збунети кога не успеале веќе неколку дена да го најдат најблискит сосед на Земјата на ноќното небо.

______________________________________________________________________________________________________

Митот разрешен: Не е само понеделник лош, има и полоши

Можеби ќе кажеме дека не го сакаме понеделникот но, истражувањата покажуваат и вторник , среда и четврток ги „презираме“ подеднакво.

______________________________________________________________________________________________________

Се помалку мајки ги дојат своите деца – нема замена за мајчиното млеко

Ова е Светска недела на Доењето на глобално ниво. Манифестации ќе има од 1 до 7 Август во повеќе од 150 земји под слоганот “Разбирање на минатото – план за во иднина.”

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1