Tag Archives: ogan

Девојче може со мозочна активност да предизвика пожар

Многу луѓе верувале дека една девојка има надчовечка моќ, а научниците останале збунети од она што до сега таа го постигнала. Таа сега е наречена глобален научен феномен.

______________________________________________________________________________________________________

Не се палете Грци – олимпискиот оган е турски – им порача Ердоган на Грците

На состанок зад затворени врати меѓу турскиот премиер Ердоган и претседателот на Олимпискиот комитет во Лондон, Ердоган рекол дека олимпискиот оган не е грчки, туку турски.

______________________________________________________________________________________________________

Кладилниците враќаат пари – невозможно било да се погоди кој ќе го запали олимпискиот оган

Совршено чуваната тајна за тоа кој ќе го запали олимпискиот оган на свеченото отворање на Олимписките игри во Лондон, ги изненади дури и кладилниците во Британија.

______________________________________________________________________________________________________

Видео: Изгубил кладба па му ја запалиле главата

По настанот шокирани останале и гостите кои гледале како пријателите на Вилиам му ја поливаат главата со чашка Бакарди 151, а еден носи пламен.

______________________________________________________________________________________________________

Научниците измислија направа која со звук гаси оган – Видео

Замислете нова технологија која што со помош на звучни бранови може да гасне пожари. Ова им успеа на луѓето од Американската агенција за развој на новите технологии.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1