Tag Archives: операција

Спасено бебе со најмалото вештачко срце

Вештачко срце со големина на мал прст одржувало во живот 16 месечно бебе околу две недели додека малиот пациент чекал трансплантација.

______________________________________________________________________________________________________

Бебето Надица што го оставија родителите ќе добие шанса за живот – ќе го лекува државата

Двомесечното бебе Надица од Кавадарци, која има вродена срцева мана и родителите се откажале од неа и ја оставиле во болница, ќе добие шанса да живее.

______________________________________________________________________________________________________

,,Цицки,, туризам од Македонија (Фото)

Она што е интересно е што сега постојат и посебни агенции кои нудат ,, цицки,, туризам. Понудата е спектакуларна.. луксузни возила, сместување во апартмани, операција бла бла бла

______________________________________________________________________________________________________

Фото + Видео: Девојче конечно ќе добие лице откако претходно и го изгризал ракун

Кога Шарлота Понс била петмесечно бебе, во нејзината колевка влегол ракун и ја нападнал.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1