Tag Archives: otkrien

Видео/Фото: Доказ на хартија – Исус бил оженет со Марија Магдалена

,, Мојата жена со која живеам, ќе биде ученичка,, рекол наводно Исус а тоа било запишано на овој древен коптски папирус кој поради дијалектот и обликот е сместен во Горен Египет, во средината на IV век на новата ера. Неодамна откриениот фрагмент би можел да ги ,,раздрма,, темелите на христијанството.

______________________________________________________________________________________________________

Видео: Пронајден првиот филм во боја – снимен 1901 година

Првите подвижни слики во боја, снимени од страна на пионерот на филмот, Едвард Тарнер, конечно беа откриени по едно столетие.

______________________________________________________________________________________________________

Научници излекувале од рак со едноставна техника и бесплатна – а сеуште не е прифатена – зошто???

За лекување е потребно Дихлорацетат ДЦА, кој се користи за пореметување на метаболизмот, па не постои страв од нус појави или други несакани последици.

______________________________________________________________________________________________________

Откриен нов вид глушец

Нова досега неоктриена врста на стаорци откриена во Индонезија. Се храни само со црви и не ја џвака храната.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1