Tag Archives: pad

Индустриското производство бележи пад од 6,7 отсто

Во октомври годинава во однос на истиот месец минатата година индустриското производство е намалено за 4,6 проценти, објави Државниот завод за статистика.

______________________________________________________________________________________________________

Ова се вика среќа: Преживеал пад од 4000 метри

Падобранецот од Нов Зеланд силно удрил на земјата и неколку пати отскокнал.

______________________________________________________________________________________________________

Видео: Ај-фон преживеа пад од 304 метри

Компанијата G-Form која произведува заштитна опрема за мобилните телефони и за Ајфоните има навистина интересни начини за тестирање на новите производи. Овој пат изведоа навистина екстремен тест.

______________________________________________________________________________________________________

Видео: Го снимил падот на авионот

Ви благодарам за помошта! Тоа го цениме повеќе отколку што мислите. Видео од падот на спортскиот авион во Ајдахо.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1