Tag Archives: pat

Човек со сопствени раце поместил планина, за да направи пат кон своето село (ФОТО) (ВИДЕО)

-Кога е Бог со вас, ништо не може да ве спречи – рекол Дасрат Манџи, Индиец кој своерачно и без ничија помош пробил пат низ планината и отворил 60 изолирани села од индискиот регион, кон надворешниот свет.

______________________________________________________________________________________________________

Кондури со GPS, ќе ги удрите ќе ве однесат право дома

Со едноставен удар на петите на овие кондури со вграден GPS, истите ќе ви помогнат да си го пронајдете полесно патот до дома.

______________________________________________________________________________________________________

Дух на мајка која си го бара детето ги преплаши возачите – неколку сообраќајки имало во една ноќ

Сеуште не е обелоденето што ги преплаши возачите и беше причина за неколку сообраќајни несреќи на патот Зајечар – Бор.

______________________________________________________________________________________________________

Пат до успехот

Без цел не вреди ништо да правите, а за да ја одредите целта мора да имате и средства со кои ќе дојдете до целта.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1