Tag Archives: pijana

,,Летва,, пијана украла брод тврдејќи дека е Џек Спероу

Алисон Вилан од Велика Британија, по неколку дена од опивањето и земањето на билка што предизвикува халуцинации, го украла бродот на реката Дарт, и почнала да плови по реката, во лична режија на филмот „Пиратит од Карибите“.

______________________________________________________________________________________________________

Руски студенти 23 часа полагале испит кај пијана професорка

Според пишувањете на медиумите во Русија, усмениот испит кај една професорка во централниот дел на земјата траел 23 часа.

______________________________________________________________________________________________________

Летва пијана жена пилот сакала да вози авион со 254 патници

Австралиската компанија ,, Кантас ервејз,, ја суспендирала жената пилот која се обидела да полета со авион полн со патници додека била под видно дејство на алкохол.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1