Tag Archives: pornografija

Поради овој човек застана работата на порно индустријата во Калифорнија!

Секоја епидемија има нулта пациент. Во случајот во кој сифилисот кој се прошири помеѓу порно актерите и актерките до таа мера шро во Јужна Калифорнија се одложи работата на порно индустријата, тој пациент е Мистер Маркус.

______________________________________________________________________________________________________

Светската порнографија на пауза поради сифилис

„AIDS Healthcare Foundation” во понеделникот објави дека порнографската индустрија во Америка привремено запрела со работа поради појава на епидемија на сифилис.

______________________________________________________________________________________________________

Скандал: Министерството за култура на Србија финасирало порно филм

  Филмот ,,Клип,, изобилува со експлицитни сцени и оргии на малолетници, а да е работата уште поскандалозна главната глумица имала само 15 години кога се снимал филмот. Овој филм бил одобрен и финансиран од српското министерство за култура.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1