Tag Archives: proizvodstvo

Индустриското производство бележи пад од 6,7 отсто

Во октомври годинава во однос на истиот месец минатата година индустриското производство е намалено за 4,6 проценти, објави Државниот завод за статистика.

______________________________________________________________________________________________________

Казни, плата од 4 долари, живот со глувци и фекалии – како се произведува Iphone5?

Ситуацијата на интернатите е полоша и од хорор филмовите, ѓубре, фекалии и арома од угинати животни е првото нешто што ќе го привлече вашето внимание кога ќе влезете во интернатот.

______________________________________________________________________________________________________

Видео: Чекори и произведувај струја!

Совршен изум што човековите чекори ги претвора во електрична енергија, дело на “Pavegen Systems Ltd”.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1