Tag Archives: reakcija

Писмена реакција на Иванов

Со писмена реакција се огласи и претседателот на државава Иванов за вчерашните случувања во собранието.

______________________________________________________________________________________________________

Грабеж на Филолошкиот факултет – зголемени цените

Студенти од Филолошкиот факултет реагираат. Факултетот донел нови правила за студирање, за кои студентите обвинуваат дека ќе им ја зголеми цената на студирањето.

______________________________________________________________________________________________________

Реакции по некрологот за најголемиот фашист во весници во Македонија

Еврејската заедница во Македонија, Фондот на холокаустот на Евреите од Македонија и Меморијалниот центар на холокаустот го осудуваат објавувањето некролози за 25 години од смртта на нацистот Рудолф Хес во денешните изданија на весниците „Дневник“ и „Вест”.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1