Tag Archives: sajtovi

Што ли ќе кажат шефовите на ова? Порно филмови најмногу се гледаат во текот на работното време

Верувале или не, порталите за возрасни имаат најголем број посетители во периодот од девет часот наутро до 17 часот попладне, а истражувањата покажале дека поголем број од корисниците на порнографските содржини гледаат од својата канцеларија.

______________________________________________________________________________________________________

Срушени милиони сајтови во светот – недостапен повеќе од 4 часа и MKnews

Лице поврзано со хакерскиот колектив Анонимуси ја презеде одговорноста за  хакерскиот напад на големиот GoDaddy.

______________________________________________________________________________________________________

“Google“, “Facebook“ и “YouTube“ најпосетувани сајтови и оваа година

Постои ли некој сајт кој го вклучувате, веднаш штом ќе се конектирате на интернет и никогаш не го прескокувате?  Веројатно имате барем неколку милиони истомисленици за барем еден од нив.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1