Tag Archives: sise

Едит Бош: Како го претепав пијаницата

Џудистката Едит Бош објаснува како го “уапсила” пијаницата коj со шише се обиде да го погоди Усаин Болт.

______________________________________________________________________________________________________

Видео: Џудистка го претепа пијаницата кој гаѓаше на атлетичарите

Полицијата го уапси младиот пијаница, но истиот имаше далеу поголеми проблеми откако џудистката Едит Бош (32) од Холандија и освојувачка на бронзата во Лондон, му нанесе полесни повреди.

______________________________________________________________________________________________________

Скопје 2014 – Аеродром 2012- македонски изум за наводнување на тревата (Фото)

Купувате шише кисела вода (20- 25 денари). Ја пиете. Земате игла. Го пробушувате шишето на неколку места. Го ставате на врв на црево, за посигурно го изврзувате со најлонска ќеса (2 денари) и со врвца.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1