Tag Archives: skolka

Видео: Бил Гејтс нуди нов пристап кон тоалетните школки

Ова не се тоалетни школки на кои сме навикнале. Овие освен основната функција имаат и многу други кои се полезни и интересни.

______________________________________________________________________________________________________

Видео: Со Кока Кола најубаво се чисти WC школка !!!!!

Наместо да користите тешки и скапи хемикалии кои се и опасни дали сте знаеле дека тоалетот најубаво се чисти од каменец со КОКА КОЛА !?!?!?

______________________________________________________________________________________________________

Видео: Досадна WC школка – алал да ви е ако успеете да си завршите работа

Аудио уредот со порака вградена во јавнте тоалети во неколку земји ги изненади голем број на мажи.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1