Tag Archives: soobrakjaj

Препаркирајте си ги колите да не ви ги дигне пајак – затворени улици утре околу арената Филип 2

Од 12 часот ќе биде задолжително дислоцирањето на сите автомобили паркирани на сообраќајниците во непосредна близина на арената „Филип Втори“.

______________________________________________________________________________________________________

Видео: Девет дена сообраќаен застој го парализираше Пекинг

Додека наутро патувате на работа и ги колнете останатите возачи, семафорите и сообраќајните полицајци, поради застојот, во кој ни криви ни должни сте се нашле, сетете се на приказната која ќе имате можност да ја прочитате во подолниот текст.

______________________________________________________________________________________________________

Во Дебар Маало еднонасочни улици од петок

  Од петок 3 август почнува да функционира еднонасочниот режим на сообраќај во Дебар Маало. Поставена е соодветна сигнализација која ќе ви покаже на која улица во кој правец е дозволено возење.

______________________________________________________________________________________________________

Воз Скопје – Белград излетал од шините – нема возови за Србија

  Поради инцидент во кој товарен воз кој се сообраќал на релација Скопје – Белград излетал од шините, во прекин е железничкиот сообраќај со Србија.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1