Tag Archives: sutka

Фото вест: Во Шутка хармоника – не е хармоника

  Дека во Шутка може да се најде од пиле млеко веќе знаат сите. Но оваа весела населба не престанува да изненадува со своите ,,реклами,, за она што се продава.

______________________________________________________________________________________________________

Затвореник во Шутка фатен среде секс во затворското WC

Полицаец од затворот во Шутка морал да тропа на вратата на тоалетот во притворното одделение за да го прекине затвореникот кој неможел да издржи, а да не води љубов со својата свршеница која дошла во посета.

______________________________________________________________________________________________________

Немој чиче не сечи струја – Шутка оркестар со поздрав за ЕВН

Шутка оркестар стана навистина актуелен по поскапувањето на струјата. Тие имаат посветено песна на ЕВН а дел од текстот оди вака –

______________________________________________________________________________________________________

Ова е девојката што исчезна – пријавете ако сте ја виделе

Шеснаесет годишната Уснија Саит вчера излегла од домот во Шутка, околу 20 часот и 30 минути, Оттогаш глувонемата девојка не се вратила дома. 

______________________________________________________________________________________________________

Шутка 5 год без Гинеколог и Педијатар

  Шутка во 21 век без гинеколог, педијатар, интернист, рентеген. Нема вода во поликлиниката, зголемена е смрттноста на бебињата.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1