Tag Archives: свештеник

Иранка претепала свештеник, оти побарал да го покрие лицето

Млада Иранка претепала муслимански свештеник кој побарал од неа да го покрие лицето со марама.

______________________________________________________________________________________________________

Проститутки уценувале свештеник со порно клип

  Три проститутки смислиле начин како лесно да дојдат до големи пари. Уценувале 73 годишен свештеник со порно клип. Тој порано бил нивен муштерија, и при една посета девојките го снимиле видео клипот.

______________________________________________________________________________________________________

Свештеник педофил се „правдал“дека го истражувал „Пеколот“ од Данте

Професорот и свештеник обвинет дека присилил малолетна девојка на сексуален однос тврди дека само го истражувал романот.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1