Tag Archives: test

Шок: Американка дознала дека мажот и бил татко – дознала откако умрел

Валери Сприл од Дојелстоун во Охајо неодамна открила дека нејзиниот покоен сопруг всушност бил нејзиниот татко. ова го дознала од DNK тестот кој е направен дури по смртта на нејзиниот сопруг, а потоа со оваа приказна излегла во медиумите.

______________________________________________________________________________________________________

Во Словенија тестирањето на Хив како услов за одобрување на кредит

Во јавноста во Словенија, која што ја пренесе хрватскиот дневен печат, се појави невообичаена случка на еден млад брачен пар, кој што поднел барање за хипотекарен кредит во износ од 75,000 евра, кој во банката наишол на невообичаен услов за заклучување на договорот.

______________________________________________________________________________________________________

Апчиња за ,,лажење,, на алко тестот – во продажба и функционални !!!!

На британскиот пазар се појавија апчиња кои им помагаат на возачите да го излажат и поминат алко-тестот и ако пиеле алкохол.

______________________________________________________________________________________________________

Секс афера во Црква : За ,,малце,, ќе беше Папа – сега мора на тест за татковство

Црквена секс афера: За малце ќе беше Папа – сега мора на тест за татковство

______________________________________________________________________________________________________

Почна антидопинг контролата на ОИ – литванскиот дигач на тегови нема да оди во Лондон

Анти допинг агенцијата на Велика Британија објави дека започна тестирањето на спортистите.

______________________________________________________________________________________________________

Во иднина прво тестирање на гените, па после правење деца

Генетски код, освен здравствствени ќе може да ги открие и психолошките карактеристики на луѓето, а со тоа и колкави се шансите за добивање на здраво дете со тој партнер.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1