Tag Archives: туризам

Црна Гора од туризам заработи 609 милиони €

Црна Гора во првите осум месеци од оваа година, била посетена од 1,1 милиони туристи. Што е за 4,6 отсто повеќе отколку во истиот период минатата година.

______________________________________________________________________________________________________

Луѓе плаќаат да ги брка полиција!

Темница, непристапен терен, неизвесност, страв, – какво е чувството да си имигрант во бегство пред граничната полиција.

______________________________________________________________________________________________________

,,Цицки,, туризам од Македонија (Фото)

Она што е интересно е што сега постојат и посебни агенции кои нудат ,, цицки,, туризам. Понудата е спектакуларна.. луксузни возила, сместување во апартмани, операција бла бла бла

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1