Тајна чувана 60 год – по ова видео ќе поверувате дека не сме сами во вселената (Видео)


Цивилизациите од надвор можат да ни донесат нова ера и живот – тие не се злонамерни и досега многу пати ја посетиле земјата, но на владите не им одговара да се дознае и ја кријат тајната 60 години – тврди Др Стивен Грир, основач на свестското движење ,,Disclosure Movement,, и на ценатрот за проучување на вонземјанска интелегенција.

28.06vonzemjani1

Тој започна соработка со наградуваниот режисер Амардип Калекае и со Neverending Light Productions, работат на еден од како што велат најзначајните документарни филмови на нашето време. Овој филм ќе ја разоткрие приказната која никогаш досега не е раскажана.

Првиот дел од филмот покажува голем опсег на докази дека вонземјаните постојат, обелоденети се владини документи, искази на сведоци и аудио визуелни докази. Она што е ново а што овој филм го прави навистина уникатен е што во него има изјави од познати научници, војни лица за кои се знае дека работеле во владини органи, а во овој филм изјавуваат дека работеле на прикривање на доказите за вонземјани.

Вонземјаните не се злонамерни туку се загрижени за иднината на земјата. Владите 60 години кријат бидејќи знаењето кое го носат тие може човештвото да го ослободи од ланците, од војните, од нафтата, плинот, јагленот и нуклеарната енергија  – тврди авторот.

ова е најавата за филмот кој треба да излезе напролет 2013

ОВА ЌЕ ВЕ ШОКИРА – СИТЕ ПРЕТРАГИ НА ФЕЈС ВИ СЕ ЧУВААТ СКРИЕНО – ЕВЕ КАКО ДА ГИ ИЗБРИШЕТЕ
ЗНАЧЕЊЕТО НА ТРЕТО ОКО СИМБОЛОТ НА МАСОНИТЕ И ИЛУМИНАТИ
МАЛ АВИОН ЗА МАЛКУ ЌЕ УДРЕШЕ ВО МИЛЕНИУМСКИОТ КРСТ НА ВОДНО (ВИДЕО)

pozar diskoВИДЕО +18 : ТРАГЕДИЈА – ПОЖАР ВО ДИСКОТЕКА, ЗАГИНАА НАД 200 СТУДЕНТИ 
avion-izmirПАТНИЦИТЕ ГЛЕДАЛЕ КАКО ГОРИ МОТОРОТ НА АВИОНОТ – ЕВЕ КАКО РЕАГИРААТ (ВИДЕО) 
Hemikalije001ЌЕ СЕ ИЗНЕНАДИТЕ ШТО ДОМА ВИ Е ОПАСНО ПО ЖИВОТОТ – ПРОЧИТАЈТЕ 

 

za-oliviju-jankovski-veza-sa-ratkom-velickovicem-bila-je-fatalna-1359014038-25782770 год педофил бизнисмен кој ја уби 16 год Јанковска бил и наставник (Фото)

 

Tags:

MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1