Транскрипт: Вака работат елитните проститутки: “Да минеме некако без секс, потоа мора да оди кај жена му!


Девојките разговарале пред состанокот со оженет маж, а за време на конверзацијата јасно било дека не се вознемирени од фактот што тој има сопруга, бидејќи договорите за храна и плажа во тој момент биле поважни од било кои други морални начела.prostitucija6

Истражителите од Романија работеле на случајот со елитните проститутки, за да откријат детали поврзани со луѓето кои биле инволвирани на било кој начин. Покрај тоа што ги прислушувале, тие ги хакирале профилите на девојките на социјалните мрежи, со цел да го разоткријат овој вид на проституција.

Овие транскрипти се појавиле на 11-ти февруари, а датираат уште од ноември минатата година. Во разговорот меѓу Лавинија Деспина и Дениса Бите, полицијата открила многу за тоа како функционира овој “систем зад завесите”.

Тие разговарале пред состанокот со оженет маж, а за време на конверзацијата јасно било дека не се вознемирени од фактот што тој има сопруга, бидејќи договорите за храна и плажа во тој момент биле поважни од било кои други морални начела, пренесува српски Курир.prostitucija3

Дел од транскриптот:

Лавинија: Да се разбереме, тоа е преголема вила.

Дениса: Ќе се јавам да кажам дека мора да одиме вечерва, може?

Лавинија: Да, но утре ќе одиме залудно, бидејќи кога одиш кај него на пијалак, не секогаш се случува нешто.

Дениса: Аха.

Лавинија: Може и да прашаме за да ги имаме парите утре за на плажа.

Дениса: Да.

Лавинија: А утре ќе му се јавиме…

Дениса: Дааа…

Лавинаја: Тоа се само пари за храна, знаеш? Јас сакам разни работи.

Дениса: Можеби ќе се случи нешто вечерва, па ќе земеме пари.

Лавинија: Не верувам дека “тоа” ќе се случи вечерва. Прво ќе одиме на пијалак, а потоа ќе нарачаме некоја храна, најверојатно. Потоа ќе биде премногу доцна, па тој ќе оди дома. На вечера! Со својата сопруга!

Share Button
MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1