Archive by Author

За кашлање, бронхитис и грозница лекот е – Коприва

Целото растение е лековито ,расте во пролет , кога копривата е млада листови се берат и целото растение со стеблото.

______________________________________________________________________________________________________

Како да водите љубов во текот на бременоста?

Многу мажи сметаат дека, откако нивната партнерка ќе забремени, водењето љубов треба да престане и ги очекуваат долги месеци на суво. Всушност воопшто не е кажано дека е забрането, напротив. Ако и двајцата имате желба, нема причина зошто да не можете да бидете интимни, па дури и во доста напредната бременост.

______________________________________________________________________________________________________

Како да препознаете дали дечкото ви е посесивен лудак

Насилникот е лесно да се препознае и уште полесно да го напуштиш. Секој од нас во некои суптилен начин се обидува да манипулира со партнер, но понекогаш тоа се случува кај некои опсесивна желба да го стори тоа во секое време.

______________________________________________________________________________________________________

Казанова не бил најголем женкар – еве листа кои го ,,шијат,, по освоени жени

Сите вие што го мислев дека е Франческо Казанова е најголемиот љубовник на сите времиња, се лажете. Оваа ласкава титула е освоена  од страна на кубанскиот  диктатор Фидел Кастро.

______________________________________________________________________________________________________

Кондоми на никотинска база

Швеѓаните создале  нов кондом со никотин, со кој  сакаат да им помогнат  на луѓето кои се откажуваат од цигарите по добра “партија” секс да не добиваат желба за цигара.

______________________________________________________________________________________________________

Кинезите одат на месец и градат вселенска станица

Кина ја планира следната вселенска мисија со екипаж да биде во јуни 2013, како дел од амбициозното проширување на програма за истражување на вселената.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1